Yhteystiedot

A- Pelimaailma Oy / Extraball

Apollonkatu 7

00100 HELSINKI

0400 566 192

- Kaikki tarvittava pelaamiseen -

Flipperien huolto, korjaus ja vuokraus Helsingissä

A-Pelimaailma Oy / Extraball huoltaa, korjaa, kunnostaa ja vuokraa flipperit ja peliautomaatit ammattitaidolla. Olemme palvelleet asiakkaitamme Helsingissä jo vuodesta 2005 lähtien. Korjaus- ja huoltopalvelumme toimii Uudenmaan alueella ja varaosia toimitamme Matkahuollon kautta kaikkialle Suomeen.

Myymme käytettyjä peliautomaatteja ja flippereitä sekä niiden varaosia. Teemme lisäksi rahalukkojen europäivityksiä sekä muita alaan liittyviä töitä. Meiltä saat flipperiisi myös uusimmat ohjelmapäivitykset.

Vuokraa vintage-pelihalli käyttöösi

Upeassa vintage-pelihallissamme voit järjestää erilaiset yksityistilaisuudet pikkujouluista yritysten illanviettoihin. Pelihallissa on yli 20 flipperiä vuosilta 1970–1992, joten voit nauttia seurustelun ohessa pelaamisen hurmasta.

Työtä peliautomaattien parissa jo yli 10 vuotta

Yritystoiminta sai alkunsa harrastuksesta, kun yrittäjä hankki ensimmäisen flipperinsä (Sinbad EM) vuonna 1991. Vähitellen määrä lisääntyi ja piti saada lisää tilaa. Vuonna 2005 harrastaminen muuttui yrittämiseksi ja A-Pelimaailma Oy / Extraball aloitti toimintansa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 21Jaa